Pierre Clastres: Kronika Indiánů Guayakí: z francouzského originálu Chronique des indiens Guayaki přeložil J. Vacek, Argo, Praha, 2003 - Sokol, Jan (Lidé města, 2007)
A review of the book by Pierre Clastres.