Geert Hofstede, Gert Jan Hofstede: Kultury a organizace... : z anglického originálu přeložil Luděk Kolman, nakladatelství LINDE, 2006 - Čábelková, Inna (Lidé města, 2007)
A review of the book by Geert Hofstede and Gert Jan Hofstede.