Ernst Jünger: Politische Publizistik. 1919-1933: k vydání připravil, okomentoval a doslov napsal Sven Olaf Berggötz, Stuttgart: Klett-Cotta, 2001 - Novák, Aleš (Lidé města, 2007)
A review of the book by Ernst Jünger.