Jiří Woitsch, František Bahenský (eds.): Etnografický atlas Čech, Moravy a Slezska V. Židovské obyvatelstvo v Čechách v letech 1792-1794.: Etnologický ústav AV ČR, Praha 2007, 135 s. + 42 map v příloze. - Vobecká, Jana (Lidé města, 2008)
A review of the book by Jiří Woitsch and František Bahenský.