Anton Markoš – László Hajnal: Staré pověsti (po)zemské aneb Malá historie planety a života.: Pavel Mervart, Červený Kostelec 2007, 300 s. - Sokol, Jan (Lidé města, 2008)
A review of the book by Anton Markoš and László Hajnal.