Michaela Ferencová - Jana Nosková: Paměť města. Obraz města, veřejné komemorace a historické zlomy v 19.-21. století. [Memory of a City. Image of a City. Public Commemoration and Historic Turn of the 21st Century.]: Brno: Etnologický ústav Akademie věd České republiky, v.v.i., pracoviště Brno, Statutární město Brno, Archiv města Brna, 2009, 407 pp. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2010)
A review of the book by Michaela Ferencová and Jana Nosková.