Jiří Kořalka (ed.): Lobkovický zámek v Neratovicích v životě a díle Františka Palackého.: Nakladatelství Akropolis, Praha 2007, 268 s. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2010)
A review of the book by Jiří Kořalka.