Milan Fujda: Akulturace hinduismu a formování moderní religiozity. K sociálním dějinám českého okultismu 1891–1941.: Malvern, Praha 2010, 335 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2011)
A review of the book by Milan Fujda.