Helena Nosková, Eva Tošovská: Kapitoly o proměnách pohraničí se zřetelem na Králicko. [Chapters About Changes on the Borderland with Regard to Králicko (the Králiky area).]: Praha: Ústav pro soudobé dějiny AV ČR, v.v.i., 2010, 255 pp. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2011)
A review of the book by Helena Nosková and Eva Tošovská.