Lucie Olivová (ed.): Postava šibala v asijské slovesnosti.: Příspěvky z 3. konference Kulturní antropologie východní Asie, proběhnuvší dne 29. 3. 2009 na Katedře asijských studií, Filozofická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci. Univerzita Palackého, Olomouc 2009, 178 s. - Janeček, Petr (Lidé města, 2011)
A review of the book by Lucie Olivová.