Jakub Rákosník: Sovětizace sociálního státu. Lidově demokratický režim a sociální práva občanů v Československu 1945–1960: Filozofická fakulta UK, Praha 2010, 503 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2011)
A review of the book by Jakub Rákosník.