Markéta Kulhánková: K čertu ať táhne studium. Výbor z byzantské žebravé poezie: Pavel Mervart, Červený Kostelec 2011, 144 s. - Kalenda, František (Lidé města, 2012)
A review of the book by Markéta Kulhánková.