Markéta Braun Kohlová: Cesty městem. O racionalitě každodenního cestování.: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2012, 283 s. - Pauknerová, Karolína (Lidé města, 2013)
A review of the book by Markéta Braun Kohlová.