Václav Kaška: Neukáznění a neangažovaní. Disciplinace členů Komunistické strany Československa v letech 1948–1952.: Ústav pro studium totalitních režimů + Conditio humana, Praha – Brno 2014, 291 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2024)
A review of the book by Václav Kaška.