Jana Nosková – Jana Čermáková (eds.): „Měla jsem moc krásné dětství.“ Vzpomínky německých obyvatel Brna na dětství a mládí ve 20. až 40. letech 20. století.: Etnologický ústav AV ČR + Statutární město Brno + Archiv města Brna, Brno 2013, 705 s. - Sulitka, Andrej (Lidé města, 2024)
A review of the book by Jana Nosková and Jana Čermáková.