Šárka Havlíčková Kysová: Hastábhinaja. Gesta rukou v tradičním divadelním umění Indie.: Masarykova univerzita, Brno 2013, 236 s. - Ondračka, Lubomír (Lidé města, 2024)
A review of the book by Šárka Havlíčková Kysová.