Lenka J. Budilová: Dědická praxe, sňatkové strategie a pojmenovávání u bulharských Čechů v letech 1900–1950: Centrum pro studium demokracie a kultury, Brno 2011, 242 s. - Horská, Pavla (Lidé města, 2015)
A review of the book by Lenka Jakoubková Budilová.