Lenka Slepičková: Diagnóza neplodnost. Sociologický pohled na zkušenost nedobrovolné bezdětnosti.: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2014, 166 s. - Dudová, Radka (Lidé města, 2015)
A review of the book by Lenka Slepičková.