Slavomíra Ferenčuhová: Sociologie města 20. a 21. století: Sociologické nakladatelství (SLON) + MuniPress, Praha – Brno 2013, 290 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2016)
A review of the book by Slavomíra Ferenčuhová.