Pavel Pospěch: Od veřejného prostoru k nákupním centrům: svět cizinců a jeho regulace: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2015, 194 s. - Bernard, Josef (Lidé města, 2024)
A review of the book by Pavel Pospěch.