Marek Jakoubek – Luděk Jirka – Nela Králová – Michal Pavlásek – Jiří Tůma: Krajané: hledání nových perspektiv: Pavel Mervart, Červený Kostelec 2015, 186 s. - Vlha, Marek (Lidé města, 2024)
A review of the book by Marek Jakoubek, Luděk Jirka, Nela Králová, Michal Pavlásek and Jiří Tůma.