Výstava Labyrintem normalizace. Židovská obec jako zrcadlo většinové společnosti: Praha, Židovské muzeum, Galerie Roberta Guttmanna, 6. 4. 2017 – 28. 1. 2018, kurátor Martin Šmok. (Katalog k výstavě, Židovské muzeum v Praze, 2017, 111 s.) - Doležalová, Hana (Lidé města, 2017)
Nová krátkodobá výstava Židovského muzea v Praze, která vznikla ve spolupráci s Ústavem pro studium totalitních režimů a Archivem bezpečnostních složek, představuje u příležitosti čtyřicátého výročí vzniku Charty 77 mikrosvět židovské komunity v letech 1969–89. Výstava a stejnojmenný katalog v české i anglické verzi předkládá návštěvníkům i badatelům z řad odborné veřejnosti konkrétní případy působení státních orgánů proti židovské komunitě na základě málo známých archivních dokumentů. Ty jsou doplněny fotografiemi i několika artefakty ze soukromých sbírek.