Jan Šimek: Historie školních budov. Od tereziánských reforem po současnost: Národní pedagogické muzeum a knihovna J. A. Komenského, Praha 2016, 286 s. - Jakoubková Budilová, Lenka (Lidé města, 2017)
A review of the book by Jan Šimek.