Petr Krčál: Dispozitiv penální legitimity. Kritická reflexe legitimity ve společnosti po neoliberální revoluci: Doplněk, Brno 2016, 188 s. - Skovajsa, Marek (Lidé města, 2024)
A review of the book by Petr Krčál.