Jaroslav Šotola – Mario Rodríguez Polo (eds.): Etnografie sociální mobility. Etnicita, bariéry, dominance: Univerzita Palackého, Olomouc 2016, 274 s. - Bittnerová, Dana (Lidé města, 2024)
A review of the book by Jaroslav Šotola and Mario Rodríguez Polo.