Radan Haluzík: Proč jdou chlapi do války. Emoce a estetika u počátků etnických konfliktů: Dokořán, Praha 2018, 456 s. + 32 s. barevné přílohy - Trachtová, Zuzana (Lidé města, 2024)
A review of the book by Radan Haluzík.