Bibliografie druhých deseti ročníků časopisu Lidé města / Urban People, 2009-2018 - Moravcová, Mirjam (Lidé města, 2024)
Časopis Lidé města/Urban People vydává Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, vychází třikrát ročně. Z toho dvakrát ve verzi české (č. 1 a 3) péčí šéfredaktora Zdeňka R. Nešpora a jedenkrát ve verzi anglické (č. 2) dílem šéfredaktorky Hedviky Novotné. Bibliografii časopisu Lidé města/Urban People za léta 2009–2018 jsme připravili, abychom v přehledu představili jeho produkci za posledních deset let. Zároveň chceme dokumentovat vývoj periodika z hlediska volby tematického a oborového zaměření, i publikační aktivity autorů.