Blanka Jedličková – Milena Lenderová – Miroslav Kouba – Ivo Říha (eds.) Krajiny prostřených i prázdných stolů. I. Evropská gastronomie v proměnách staletí [Landscapes of Set and Empty Tables. I. European Gastronomy throughout the Centuries]: Univerzita Pardubice 2016, ISBN 978-80-7560-026-4 - Slavková, Markéta (Lidé města, 2019)
A review of the book by Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba and Ivan Říha.