Jindřich Marek, Ivo Pejčoch, Jiří Plachý, Tomáš Jakl: Padli na barikádách. Padlí a zemřelí ve dnech Pražského povstání 5.–9. května 1945 - Wohlmuth, Petr (Lidé města, 2023)
A review of the book by Jindřich Marek, Ivo Pejčoch, Jiří Plachý and Tomáš Jakl.