Sandra Kreisslová, Jana Nosková, Michal Pavlásek: Takové normální rodinné historky. Obrazy migrace a migrující obrazy v rodinné paměti - Maroši, Filip (Lidé města, 2021)
A review of the book by Sandra Kreisslová, Jana Nosková and Michal Pavlásek.