Zuzana Jurková: Pražské hudební světy 2. Hudba a kolektivní vzpomínání v dnešní Praze. - Skořepová, Zita (Lidé města, 2026)
Recenze knihy Zuzana Jurková: Pražské hudební světy 2. Hudba a kolektivní vzpomínání v dnešní Praze.