Marek Jakoubek: Vojvodovo - Kus česko-bulharské historie. Tentokrát převážně očima jeho obyvatel.: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), Brno 2011, 284 s. - Fatková, Gabriela (Lidé města, 2012)
A review of the book by Marek Jakoubek.