Osm století Chilandaru: 9. 3. - 22. 3. 1998, přednáškový sál. - Barhoňová, Vladislava (Lidé města, 1999)
Výstava fotografických reprodukcí Mirkovićových kopií ikon ze srbského kláštera Chilandaru byla připravena velvylanectvím Svazové republiky Jugoslávie u příležitosti 800. výročí založení této srbské svatyně na Svaté Hoře v Řecku. Výstavu autorsky připravil autor kopií Chranislav Mirković, výtvarnou podobu jí dal Jan Duspěva.