Portréty z galerie Královské kolegiátní kapituly sv. Petra a Pavla na Vyšehradě: 3. 2. - 29. 3. 1998, kaple. - Novotná, Hedvika (Lidé města, 1999)
Již tradičně představila Vyšehradská kapitula v prostorách Lobkovcikého paláce část své bohaté sbírky výtvarných děl, která postupně procházejí restaurováním. Tentokrát šlo o podobizny některých děkanů, kanovníků a proboštů Vyšehradské kapituly. Výstavu připravil Denko Čumlivski a výtvarně realizoval Jan Duspěva.