Soně Švecové k 70. narozeninám (3. 3. 1929) - Kandert, Josef (Lidé města, 1999)
Pokud si dobře vzpomínám, tak první studentské dojmy spojené s dr. Soňou Švecovou mi připomínají přednášky o ohništích, o vývoji lidové architektury a o díle polského etnografa Moszyńského.