Radek Vorlíček: Jak se daří inkluzi u nás a na Slovensku. Pohled do konkrétních škol: Pavel Mervart, Červený Kostelec 2019, 322 s. - Šimečková, Anna (Lidé města, 2020)
A review of the book by Radek Vorlíček.