Endre von Ivánka: Plato Christianus.: (z něm. originálu Plato Christianus. Ubernahme und Umgestaltung des Platonismus durch die Väter. 2. Aufl. Einsiedeln: Johannes Verlag, 1990 přeložil Václav Němec) OIKUMENE, Praha 2003 - Kružík, Josef (Lidé města, 2004)
A review of the book by Endre von Ivánka.