Pár poznámek nebiologa k recenzím Stanislava Komárka - Pinc, Zdeněk (Lidé města, 2004)
Shodou okolností mne profesor Komárek jako recenzent předběhl a jsem rád, že se tak stalo. Je pro tento úkol odborně fundován mnohem lépe než já. Téměř se vším, co Komárek napsal, souhlasím, posledních asi 10 řádek recenze na knihu B. Saxe a posléze snad i to, co Komárek pominul, vede mne k tomu, abych kolem závažného tématu zkusil rozvinout diskusi.