Milena Lenderová a kolektiv: Eva nejen v ráji. Žena v Čechách od středověku do 19. století.: Univerzita Karlova v Praze, Nakladatelství Karolinum, Praha 2002, 198 s. - Turková, Miloslava (Lidé města, 2003)
A review of the book by Milena Lenderová.