Židé a Morava, Sborník z konference konané v Muzeu Kroměřížska 13. listopadu 2002. Editor Petr Pálka.: Muzeum Kroměřížska, Kroměříž 2003, 256 čís. s. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2003)
A review of the book.