Pospíšilová, Jana (eds.): Rajče na útěku. Kapitoly o kultuře a folkloru dnešních dětí a mládeže s ukázkami.: Doplněk a Etnologický ústav AV ČR, Brno 2003, 287 s. - Bittnerová, Dana (Lidé města, 2003)
A review of the book by Jana Pospíšilová.