Studie k sociálním dějinám 5. Eds. Jana Machačová a Jiří Matějček.: Kutná Hora, Opava, Praha 2000, 329 č. s., něm. res. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2003)
A review of the book by Jana Machařová and Jiří Matějček.