Výstava „Padesát let s kamerou": Galerie Františka Drtikola, Příbram - Turková, Miloslava (Lidé města, 2003)
Mezi řadou kulturních a společenských aktivit, které puřáuají růzué organizace a zařízení města v Přibrami jak pro místní obyvatele, tak pro návštěvníky tohoto středočeského města, rozhodně nezanikla výstava fotografií Jiřího Vojty, kterou pod názvem „Padesát let s kamerou - Jiří Vojta 75" uspořádala Galerie Františka Drtikola.