Zpráva z mezinárodní vědecké konference „Zisťovanie marginality a integrácie medzi znevýhodnenými skupinami": Prešov, 25 .-27. 9. 2003 - Jakoubek, Marek; Radostný, Lukáš (Lidé města, 2003)
Ve dnech 25.-27. září 2003 se v Prešově v prostorách Filozofické fakulty Prešovské Univerzity konala mezinárodní vědecká konference věnovaná problematice marginality a integrace znevýhodněných skupin.