Jedenácté číslo časopisu Lidé města - Moravcová, Mirjam (Lidé města, 2003)
Jedenácté číslo časopisu Lidé města, Revue pro etnologii, antropologii a etologii komunikace vychází s vročením 2003. Je v pořadí třetím číslem vydaným v tomto kalendářním roce. Připravili jsme ho se záměrem zviditelnit problematiku společenských skupin, upozornit na její důležitost, mnohostrannost a aktuálnost.