Židé. Dějiny a kultura.: Druhé doplněné vydání. Praha, Židovské muzeum v Praze 2001, 143 s., informace o dějinách, úkolech, struktuře a expozicích Židovského muzea v Praze (4 s.) a činnosti Vzdělávacího a kulturního centra Židovského muzea v Praze (1 s.). - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2003)
A review of the book.