Jan Kratochvil (ed.): Český a slovenský exil 20. století I. + II.: [„Úvodní" a "první" katalog k výstavám český a slovenský exil 20. století] Meadow Art, b. m. 2002, 155 s. + 159 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2003)
A review of the book by Jan Kratochvíl.