Stanislav Brouček, Africký deník Heleny Šťastné-Bübelové.: Nová tiskárna s. r. o. v Pelhřimově ve spolupráci s Etnologickým ústavem Akademie věd CR v Praze. Grafická úprava: Václav Zeman. Fotografie: Helena Šťastná-Bübelová, Stanislav Škulina, Miroslav Zikmund a Stanislav Brouček. Kresby: Helena Šťastná-Bübelová. Praha 2001, 148 s. - Turková, Miloslava (Lidé města, 2002)
A review of the book by Stanislav Brouček.