Vztahy Romů a české většiny: Praha, 31. ledna 2002 - Procházková, Lucie (Lidé města, 2002)
Seminář, který se konal 31. 1. 2002 v Praze, měl za cíl seznámit účastníky s vybranými výsledky výzkumu interetnických vztahů, , Vztahů Romů a české většiny". Koordinátorem tohoto výzkumu byl PhDr. Pavel Navrátil, Ph.D. z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně, který seminář zahájil a přivítal všechny hosty. Kromě odborníků z Brna se na projektu podíleli i pracovníci Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy v Praze, kteří také na semináři vystoupili a přispěli tak k podnětné diskusi na konci semináře.