Romové, Sintové a Jenišové. Švýcarská romská politika za druhé světové války. : Příloha zprávy: Švýcarsko a uprchlíci v době nacionálního socialismu Vypracovali Thomas Huonker a Regula Ludiová ve spolupráci s Bernhardem Scharem v Bernu 2000 - Brandner, Meret (Lidé města, 2001)
Poznámky k současné historické debatě o rolí Švýcarska za druhé světové války.